top of page

UN MAR DE DIVERSIÓ

 

Caiac, vela, kitesurf,  excursions en veler, windsurf, pesca, creuers amb i sense tripulació, lloguer d'amarratges i embarcacions, i un llarg etcètera de possibilitats relacionades amb la Badia dels Alfacs, al Parc Natural del Delta de l'Ebre, Reserva de la Biosfera per la UNESCO.

header-gastrono.jpg

I PER MENJAR...

Gaudeix d'una gastronomia arrelada a un territori i a una gent. Sabors i aromes únics que combinen una cuina de tradicions que ha perdurat en el temps.

Tradició i modernitat s’uneixen en aquest racó del mediterrani, on el mar serveix la matèria primera fonamental per nodrir la cuina local.

header-encanyissada-birdwatching.jpg

MOLT QUE CONEIXER

 

Al Parc Natural del Delta de l’Ebre hi podreu observar el 60% de les espècies d’aus d’Europa. Destaquen la gavina corsa (amb una població que representa el 70% de l’espècie a nivell mundial), la perdiu de mar, el bitó, el martinet ros, el capó reial... I com no, una gran quantitat d’ànecs, flamencs i fotges. Gaudiu dels centres d’interpretació i de la xarxa de miradors que trobareu vora les llacunes del delta, o bé deixeu-vos guiar pel territori acompanyats de guies experts. Visites a peu, en bicicleta, en vehicles tot terreny... Us faran descobrir la riquesa d’aquest espai natural. Una proposta engrescadora és realitzar un safari fotogràfic pel delta, per capturar les millors instantànies d’aquest lloc tan màgic.

Provaras....

un mar de sabors

bottom of page